weebly reliable statistics
Ahmet Isik - Moordzaken
Ahmet Isik

Uit Moordzaken

Ga naar: navigatie, zoeken
AhmetIsik.jpg
 
Ahmet Isik
Leeftijd 36 jaar
Datum 12 juni 2011
Moordplaats Rotterdam
Moordwijze Steekwapen
Status Onopgelost


Op zondagmiddag 12 juni 2011 treft een wandelaar het lichaam van een man in de sloot aan de Roel Langerakweg. De politie haalt het lichaam uit het water en na onderzoek blijkt dat het gaat om de 36-jarige Ahmet Isik uit Rotterdam. Zijn keel is doorgesneden.

Op woensdagavond is hij rond 23.30 uur vertrokken vanaf de Industrieweg in Rotterdam, waar hij bij een groot bakkersbedrijf werkte als freelance storingsmonteur. Tegen zijn vrouw vertelde hij kort voor zijn vertrek dat hij die avond/nacht nog naar een andere storingsklus moest. Deze informatie blijkt achteraf onwaar. Ahmet heeft na zijn werkzaamheden nog een afspraak gehad met een vriendin met wie hij een geheime relatie had.

Dat gebeurde op de parkeerplaats voor de Mevlana-moskee. Daar stond ook een groepje mannen. Toen de vrouw in haar auto wegreed bij de parkeerplaats zag ze dat Ahmet werd geslagen door één van de mannen uit het groepje.


Vragen politie

  • Wie is er getuige geweest van de moord op Ahmet Isik (36) in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni in Rotterdam?
  • Wie weet wie de vier mannen zijn geweest die op woensdagavond 8 juni 2011 op de parkeerplaats stonden voor de Mevlana-moskee?
  • Wie heeft er nog meer gezien dat Ahmet daar toen werd geslagen?
  • Wie heeft er Ahmets grijze Chevrolet Avalanche later in de nacht van 8 op 9 juni gezien bij het volkstuintjescomplex aan de Roel Langerakweg in Rotterdam?
  • Wie (her)kent aan de hand van de compositietekening en/of het signalement de blanke man op de parkeerplaats?
  • Wie weet er meer over de moord op Ahmet, bijvoorbeeld over het mogelijke motief?
  • Wie is de onbekende Turkse vrouw die half mei tot begin juni 2011 bij Ahmet in zijn Chevrolet Avalanche heeft gezeten of weet wat haar relatie is tot Ahmet?